Keresés


Elérhetőség

Klinika
facebook//Klinika zenekar

E-mail: klinikazenekar@gmail.com

Rólunk

A zenekar 2014. május 3-án Komáromban lépett 20 év hallgatás után ismét színpadra, a Komáromi Napok nagyszínpadán. Az egész nap szakadó eső és dermesztő hideg idő ellenére a zenekar közel egy órás koncertje jó hangulatot teremtett, a Tiszti Pavilon előtti térre kilátogató közönség élvezte a produkciót. A koncertről készült felvételeket az alábbi linken tekinthetik meg az érdeklődők:

 

 

 


facebook/Klinika zenekar

Újdonságok

Új stúdiófelvételekkel jelentkezett a KLINIKA

2016.02.09 22:02
A KLINIKA négy új stúdiófelvételt készített, ezeket a következő linkeken tudod meghallgatni:    AZON AZ ÉJJELEN KICSI A V ÁROS GYERE SEGÍTS! MINDEN FÉRFI EGY PERVERZ DISZNÓ

Klinika film

2014.12.02 15:22
A Klinika zenekar 1989 - 1994 közötti legsikeresebb időszakára tekint vissza ez a film, amelyben a régi és jelenlegi Klinika tagok emlékeznek vissza a sikeres időszak emlékezetes pillanataira és megosztják az újjáalakulás élményeit. A zenekar  20 év hallgatás után 2014-ben újra színpadra lépett. A filmben több koncertből is láthatóak részletek, amelyek színesítik a visszatekintést, valamint előrevetítik az újjáalakult zenekar jövőbeni koncertjeinek hangulatát is.             

További koncertfelvételek - Martfeszt 2014

A zenekar 2014. július 9-én délután fellépett a II. Martosi Szabadegyetem programjában is, aki lemaradt, az alábbiakban megnézheti a koncerten rögzített dalokat:

 

facebook/Klinika zenekar